Szerintetek milyen smink állna jó nekem?
Nekem is sápadt a bőröm. Én ezt a cappuccino színes személyfesték palettát használom: [link]
Vagy cicásra van kihúzva a szemem tussal. Rúzsokból a szép nude árnyalatokat szeretem vagy a pirosat.
28/N
Igazából ez így nem sokat mond, a sápadt bőr is lehet hideg vagy meleg tónusú, ugyanígy hajból is van meleg barna, meg hideg barna.
Én is fehér bőrű, barna hajú, barna szemű vagyok. Nekem meleg árnyalatú a bőröm (tehát nem kékes, inkább barackos) és a hajam is (nem sötétbarna, hanem vöröses fényű). Így ami jól áll, azok a barnás-aranyos szemhéjpúderek. Színekből a sötétebb, teltebb zöld az ami nagyon kiemeli a szememet. Rúzsból a legjobbak a korallos, barackos árnyalatok, esetleg melegebb rózsaszín, narancsos piros. A hideg, lilás rózsaszín, és a sötét rúzsok szörnyen állnak nekem.
Ami nálam még nagyon fontos, hogy a szempillám és a szemöldököm is halvány, a szám színtelen. Így szempillaspirálból mindig extra black-et veszek. Igazából sokszor nem is festem ki nagyon magam, csak spirál és rúzs, és már teljesen kihoztam magamból a maximumot, a többi csak sallang.
Ezt csak azért írtam le, hogy ha neked is melegebb tónusú színeid vannak, akkor kb jó tanács lehet. De ha neked pl kékes bőröd van sötétbarna hajjal, szép sötét pillákkal, határozott szemöldökkel, akkor azt teljesen más színek emelik ki szépen, mint az én halvány fejemet.
Én hideg bőrtónusom van. A hajam inkább sötétebb barna, de van amikor vöröses árnyalat van. Sötét barna szempillám van ami elégé hosszú is. Határozott szemöldököm van, ami úgyan olyan mind a két oldalon.
És köszönöm az eddigi tanácsokat :)
Ha hideg tónusú vagy, akkor szemhéjpúderből ezüstös-mályvás-hideg rózsaszínes árnyalatok fognak jól állni, esetleg a taupe színek.
Pirosítóból szintén a mályvás, hűvösebb rózsaszín színek fognak jól állni, ha szeretsz durvulni, akkor mehetnek a pinkesek is.
Sajna hideg alaptónussal a bronzosítót el kell felejteni.
Rúzsokból a pink, málna, és a kékes alaptónusú pirosak lesznek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!