MAX Factor korrektorról vélemények?
A Max Factor Facefinity All Day Flawless-re gondolsz? Én most pont ezt használom egy ideje, szerintem elég jó korrektor. Nincs nagyon magas fedése, de átlagosabb bőrhibákkal megbírkózik és karikákra is jó, természetesen néz ki, akár önmagában is. Mikor reggel csak valami nagyon gyors sminket van kedvem/időm csinálni, akkor alapozót nem használok, csak ezt és jól működik, szépen el lehet oszlatni és elég jól egybeolvad a bőrömmel (a színe is).
Semmi nagyon extrát nem tud, de drogériás korrektorok között ez a jobbak között van szerintem, igazából nem tudok rá rosszat mondani. Talán egy picit lehetne még magasabb fedése, de akkor meg valószínűleg nem lenne ennyire természetes a végeredmény, szóval jó ez, csak nem minden igényre ez lesz a tökéletes választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!