Milyen igényes és nem luxus kategóriában található parfümöt ajánlanátok számomra?
Ghivenchy : genleman
A sarga szinu . Olyan lehengerlo gatlastalan ferfias illat. Egzotikus.
Keresd eloszor douglesban,h megszagold. Es meg tudd kulonboztetni a tobbi ugyanilyen elnevezesutol!! Aztan neten talalsz felarol. Rohadt eros. Eleg egy -ket fujas es pofanb.ssza a szembejovot az utcan.
Annyira tetszik,h magamnak is vettem. Nem vok leszbi.
N
Szerintem érdemes a parfümhasználatot úgy kialakítani, hogy 2-3 parfümöt használj. Elsőre soknak tűnhet, ne ijedj meg. Egyetlen parfüm nagyon ritkán jó minden évszakra és minden alkalomra.
Vagy azt választod, hogy veszel egy tavaszi/nyári és egy őszi/téli hètköznapi illatot, harmadiknak meg egy ünnepélyes alkalomra, buliba való illatot,
vagy pedig veszel egy 4 évszakos signature illatot, amit minden évszakban hordhatsz hétköznapi illatként, és veszel egy buli illatot.
Bár a négy évszakra megfelelő parfümökkel is az a bajom, hogy valamelyik vagy nyáron vagy télen nem adja ki magát rendesen, ahogy kell, mivel nyáréra a friss citrusos illstok a jók, télire meg a meleg fűszeres illatok. Szóval lehet jobb, ha van egy tavaszi/nyári, meg egy őszi/téli parfümöd, alkalomra meg akkor nem muszáj külön, az csak egy bónusz opció.
Tavaszi/nyári illatnak mondjuk jó a Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, Mancera Cedrat Boise, Boss Bottled Infinite, Davidoff Cool Water, Montblanc Explorer.
Őszi/télinek: Viktor&Rolf Spicebomb Extreme, Bentley for men intense, Versace Eros Flame, Armani Stronger with you intensely.
Buli illatok: Carolina Herrera 212 Sexy Men, Versace Eros, Armaf Club the Nuit intense, meg úgy egyébként az őszi téli illatok mivel nagy az intenzitásuk, eleve jók buliba.
Szia.
Ha olcsót szeretnél akkor én a Montblanc Legend Spiritet tudom ajánlani. Könnyű illat és a csajok imádják. Barátnőm annyira szereti, hogy vett nekem egy újat, mikor kifogyott a régi :D
Nyári illatnak esetleg a Versace Eau Fraiche.
Téli illatnak Halloween Men X (bár ezzel semmi tapasztalatom nincs, de külföldi videósoknál szinte mindig benne van a top 10 listában mikor olcsó parfümről van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!