Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan lehet tudni, miből van...

Honnan lehet tudni, miből van a piercing?

Figyelt kérdés

316 steel,vagy valami ilyesmi mit jelent?

500Ftért vettünk egy köldök piercinget,de fokozatosan elvékonyodott tőle a bőröm,majd kiszakadt.Ezt követően újraszurattam ugyanazzal,de az is kezdett elvékonyodni,így kivettem.Rettentően be volt gyulladva.

Mit tegyek?

Milyet szurassak?

2010. szept. 25. 01:05
 1/4 anonim válasza:
Hát én eddig akármilyet raktam bele, nem vékonyodott el tőle a bőröm. De szerintem ne 500 Ft-ért vegyél piercinget, egyszer költs rá egy nagyobb összeget, és akkor az tuti jó lesz. Amúgy ha a piercingest megkérdezed, ő biztos , hogy tud ajánlani. A gyulladásra pedig Betadine vagy Tetran.
2010. szept. 25. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Sebészeti acél

Sebészeti rozsdamentes acélból készülnek (316L) csontrögzítő csavarok, test tűk, csontlemezek, teljes beépítésű protézisek, csontszegek, drótok, spin instrumentation, alsó állkapcsi drótháló protézisek, fogszabályzók, varratok, kapcsok, idegsebészeti és ércsipeszek, koponya lecsapoló csövek, szívritmus szabályzó elektródák és még egyéb eszközök.

2010. szept. 25. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm,mindkét válasz hasznos volt számomra.

Ezekszerint nem sebészeti acélt kell vennem,hanem orvosi fémet.

Vagy a kettő ugyanaz?

2010. szept. 25. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

orvosi fém a legjobb, szerintem :D

de akár ezüstöt is :)

2010. szept. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!