Kiszúrjam vagy inkább várjak még? (Többi lent)
Nos szóval anyum nem engedi meg, hogy ajak pc-t csináltassak mert azt mondja, ha megcsináltatom akkor kitépi.:/Most nincs itthon ezért arra gondoltam magamnak szúrom.
Szerintetek mit csináljak?
Ui.:Hülye válaszok nem kellenek.
Nem ajánlom az otthoni, háti megoldást, el is fertőződhet, Te nem biztos, hogy tudsz steril eszközökkel dolgozni.
Vár még 18 nem leszel.
Szerintem várj még amíg megengedi és elvisz valami szalonba hogy normálisan megcsinálják!Ha elfertőződik véletlenül a magánakciód akkor oda lehet a fél arcod!
Hány éves vagy?
Én úgycsinálnám a helyedben h ha nincs otthon elmennék 1 szalonba és utána jönnék a pc-vel haza.
18/F
Jobb ha elfelejted.
És kicsit fefelősebb döntéseket tudsz majd hozni...na akkor gondolkodhatsz ilyenen. Mert előbb tudni kéne, h anyud nem véletlen nem akarja ezt Neked..nem gondolod?!
szurd át.
nekem is ezt mondta anyám hogy kitépi. aztán megcsináltam de úgyse tépte ki csak mondta.
semmi bajod nem lesz. hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!