Jó olcsó parfümöt őszre/télre?
4
Azt halottam hogy nagyon megosztó illat, kipróbálni, ahogy kérdésben egyértelműen magyarul leírtam, nem tudtam még mert sehol nincs teszter kirakva meg mintát sem lehet belőle venni. A Bentley Men Intense szerintem kicsit túl erős zárt térbe. Nem akarom, hogy az irodában megfulladjanak a kollégáim.
"ahogy kérdésben egyértelműen magyarul leírtam, nem tudtam még mert sehol nincs teszter kirakva meg mintát sem lehet belőle venni."
Jól van nem kell pattogni, attól még esetleg érezhetted valakin stb, gondoltam valamilyen szinten csak érezted már, ha ez a huszadrangu, senki által nem hypeolt cucc opcióid közt van.
6
Pont azért van a listámon, mert sokak által kedvelt és aki kicsit is ért hozzá, mind azt mondta róla, hogy nieche minőség és ha tízszer annyiba kerülne azt is simán elhinné az illat alapján. Az hogy neked a faék egyszerű lineáris illatok jönnek be az a te gondod
Bvlgari barmelyik illata jo kb.
Black
Noir eau de cologne
Douglasban szagold meg,mielott veszed. Azert neked is tetszen. Neten joval olcsobb,mint a soluglasban
Amúgy pont most láttam, hogy krémmánián valaki árul fújóst az Encre noireból, én is úgy vettem csak nem attól a személytől, aki most árulja.
4-es válaszoló akár el is adhatná ott az övét.
Kérdező, a legegyszerűbb az lenne, ha besétálnál egy boltba és szaglásznál. Mi így ismeretlenül hiába mondjuk, hogy xy parfüm de jó, ha neked nem tetszene vagy ha illatjegyek alapján okés is lenne, lehet hogy bőrön tök más illatot adna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!