Szerintetek sok smink ez 14-5-6 éveseknek a suliba?
Korrektor,tusvonal(a szemhéj végéig vékonyan), szempillaspirál, esetleg szájfény (színtelen vagy labello) az iskola házirendjében benne van hogy elvileg nem szabad de csomó lányon a fent említett kombináció van.. nem sok ez?
(8. ik 9. ik osztályosokra gondolok)
Az durva, egyhàzi suliba jàrsz? Vàrosi vagy? Velem ezt csinàltàk volna tuti panaszt tettem volna.
ėn pl àltalànosban nagyon vàgytam a szöke hajra bàtor is voltam meg is csinàltam, ės ha mormogtak is ėrte a tanàrok mit csinàltak volna? Meg skarpoltak volna?:D olyankor mondtam persze igen igen, de nem tudtak mit csinàlni, azòta lenövesztettem egėszsėgesre :) de enyi ki pròbàltam, az osztàly tàrsaim irigysėgböl jaj had fogdossam, jaj minek festeni, gondolom otthon elnyomtàk a szemilyisėgüket. Most nagyon szėp hosszu barna :) ės mėg növesztem is, sminkel is bàtran amilyen a stílusod viszont akkor a tudatos böràpolàsra nagyon adj! Illetve kerüld a Talc összetevöt a sminkekben, sajnos a legtöbben van, így esetleg àsvànyi sminkeket nėz,pl annabelminerals, tusbòl nagyon tudom ajànlani az essence liquink ink vizallo tusat, tartos, fekete, szep tust lehet vele huzni, spiràlbol is az essence lash princess barmelyikėt :) olcsò ės jòk ės összetevöjük is jõ vegàn. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!