Mennyi idősnek nézek ki? Első látásra véleményed rólam? Többi kérdés lent. + kép
sminkem hétköznapokon a színes púder nélkül:
+ 2 kép:
Fiúk nektek bejövök? Mennyinek néztek elsőre? Ha találkoznál velem az utcán mi lenne rólam az első gondolatod?
Stb. köx pux
Szia!
Szerintem egészen szép arcod van, csak nagyon erős sminkeket használsz. Napközben nem kéne ennyire kifestened magad, bár ha így érzed jól magad az más. De kipróbálhatnád, hogy a szolídabb smink hogyan állna. A kevesebb néha több. Esetleg próbáld meg füstösre csinálni, ne ennyire kontúrosra.
Amúgy olyan 16-17 év körüli lehetsz szerintem.
21/L
Egyébként nem akarok pofátlan lenni, és rasszista sem vagyok nehogy valaki félreértse, de amúgy román vagy??
Vagy csak túl sokat szoliztál?
Nekem ez valahogy túl sok... nagyon természetellenes hatást kelt ez a smink. Szerintem inkább kinevetteted magad vee, minthogy "szebbé" tenne. És szerintem suliba is teljesen fölösleges lenne sminkelned magad, ha nem muszáj.
Smink nélkül még valahogy kinéznél.
18/L
NEm vagy roma. Zöld a szemem.
Apum Görög anyum Ír. furcsa párosítás :D De jólösszehoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!