Szemüveget csináltathatok/hordhatok dioptria nélkül, ha jó a szemem, de szeretném valamivel karakteresebbé tenni az arcomat?
Persze. De nem annyira kényelmes. Én pl. egy kékfényszűrős szemüveget vettem magamnak, mivel álltalában egész nap számítógépen dolgozom és abban reménykedek így megnövelhetem a szemem szavatosságát.
Nehéz volt hozzászokni. Folyton törölgetni kell. És nem is mutat valami jól - igaz én nem is azért hordom.
Elvileg lehet csináltatni, de nem olcsó, föleg, ha megfeleö keretet választasz. Ami az arcokhoz illik, az általában az alsó árkategória, meg nem is egyszerü megtalálni a megfelelö formát.
De az elsönek annyiban igaza van, hogy nem túl kényelmes viselet, próbáld ki, hogy folyamatosan hordasz egy napszemüveget (olyat keres, ami nem erösen sötétített, hoyg ne legyen zavaró) , reggeltöl estig. Ha nem zavar, akkor érdemes foglalkozni a témával, ha mégsem tetszik, akkor nem dobtál ki egy csomó pénzt fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!