13 éves vagyok és megfogott a fültágítás.2mm eres fültisztító pálcika van bent jelenleg. Rendeltem 3mm eres fültágítót. Ha megjön bele tudom majd rakni? V még tágítani kell mással?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 15:00
11/21 anonim válasza:
4-5 évet várj vele, még 17-18 évesen sem leszel lekésve semmiről, és lehet, hogy addigra már egyenesen ciki lesz a fültágító, bár nekem most sem tetszik. Inkább egy szemöldök pc.
12/21 A kérdező kommentje:
bocs.:D
nemvagyok emós.:D
és csupán 3mm erig akarom tágítani.:)
nem akarok nagy karikát venni.
amugy köszönöm a tanácsokat.
minimális lyukat akarok csak:)
2010. szept. 22. 15:45
13/21 anonim válasza:
Mi az hogy három milliméter ERES? XDD
14/21 anonim válasza:
és a 3milissel mire mész?-.-
tökgáz. inkább csináld 5mm-ig, az se annyira nagy. nekem 10es van.
15/21 anonim válasza:
13 évesen jobb dolgos sincs. 3 éve voltam annyi, közünk nem volt ilyenhez, mennyire elbaszódott röpke 3 év alatt a világ. kíváncsi leszek mi lesz újabb 3 év múlva. vagy inkább mégse. ja és gratulálok a szüleidnek, hogy engedik. (vagy nem is tudják? jaj csak lássák meg a füledbe és tépjék ki :'D)
16/21 anonim válasza:
De gáz vagy...13 évesen fültágító? Amúgy is elég szánalomra méltóan néz ki,de 13 évesen főleg.
17/21 anonim válasza:
Régi már a kérdés, de nekem 13évesen 10mm-es tágítóm volt, kivettem beforrt és most megy mind2be min 12ig aztán majd meglátom, most 6/7mm.
A kérdés már tárgytalan gondolom megoldottad...
16/F
18/21 anonim válasza:
szerintem nem kell ilyenkor még rendes fültágító bár attól függ meddig akarod tágítani... ka nagyobbat akarsz akkor szerintem csak akkor vegyél rendeset !! De am be tudod rakni !!:)
19/21 anonim válasza:
Énis 13 vok (lány) és nemrég kezdtem el a tágítást. Most fogpiszkáló van bent. 6mm-re akarom tágítani
20/21 Modestep - Oli válasza:
Régi már a kérdes de 13 évesen fültagitot , ne most leszek 17 es most van 14 es fültageszom amit 1 es fél hónap alatt csinaltam. de 13 evesen ijen eszembe se jutott volna es 3mm -ért meg nem erdemes csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!