Szerintetek nyolcadik osztályban szájfény+szempillaspirál-t lehet már használni?
Figyelt kérdés
Tudom,az iskola azért van,hogy tanuljunk,de szeretném egy picivel szebbnek látni magam.Az iskolánkban a sima tanítási napokon nem szabad sminkelni,bár van pár lány az osztályomban,aki 5kg alapozóval jár és nem szólnak rájuk,viszont alkalmakkor nem szólnak semmit,senkinek.A szempillám alapból fekete és hosszú,viszont úgy szebb.Szerintetek "ilyen korban"sima iskola napokra ez sok lenne?2022. júl. 21. 13:11
3/5 anonim válasza:
Belefér.
Én ennyi idősen korrektorr használtam, ha volt pattanásom, illetve szempillaspirált.
5/5 anonim válasza:
Én szempillaspirált korrektort szájfényt mindennap használok. Olyan rövid a szempillám hogy észre sem veszik. Plusz néha szemceruzát. De csak alkalmakkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!