Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a Montale...

Mi a véleményetek a Montale Oud Tobaccoról?

Figyelt kérdés

Ma fújtam magamra egy tényleg hangyafsznyit és olyan brutális illata van hogy tele van vele az orrom.

Egy kereken 30as férfinek vajon jó választás?nem túl taszító hogy ennyire intenzív?

Illetve mennyire illik ez az Unisex illat egy konditermet majdnem napi szinten látogató tipikus rossz fiús kinézetű emberhez? Bocsi a hülye kérdésért de mielőtt megveszem kíváncsi lennék pár véleményre olyanoktól akik ismerik az illatot

Előre is köszönöm!

2022. júl. 16. 23:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez téli-őszi illat. Ugyan unisexnek hirdetik de inkább maszkulin uniszex. Ha nem.jár gyakran zárt térbe akkor elmegy de nem egy mindennapos dolog.
2022. júl. 17. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
A Montale illatok nekem nem a kedvenceim, ez viszont nagyon jól sikerült parfüm. Szerintem is inkább a férfi felé hajlik, bár ismerek csajokat, akik használják. Szerintem nőknek erős illat. Az intenzivitása tényleg nagyon komoly, 3 fújásnál többet nem nagyon érdemes, viszont sokáig kitart így egy 50 ml-es is. Én ezt egy bálba, vagy buliba, komoly estékre tudom elképzelni ősszel/télen, esetleg kora tavasszal, amikor még hűvös az idő.
2022. szept. 18. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!