Műszempilla felrakása után ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kedden késő délután rakattam fel az első műszempillámat,előtte sosem volt,csak szerettem volna kipróbálni.
Nagyon szép is lett. Amikor megcsinálta a kozmetikus semmi nem volt, még este sem. Viszont másnapra bepirosodott a szemem,de nem is a "felső része",hanem inkább az alsó. Olyan volt,mintha sírtam volna. Tegnap is ugyanez volt a helyzet. Ma lesz a harmadik teljes nap,hogy viselem,de félek,hogy ez valami allergiás reakció. Picit égnek is a szemeim,nem azt mondom,hogy elviselhetetlen,de azért eléggé zavar.
Még talán annyi,hogy kontaktlencsés vagyok. Azzal sosem volt semmi gondom.
Vagy még az jutott eszembe,hogy talán a szempilla sampon lehet a baj.
Éjszaka valamennyit regenerálódik,de nap végére elég csúnya.
Szerintetek?
Köszönöm
2022. júl. 15. 07:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem allergia, de az is lehet, hogy amikor rakta a pillát mozgott a szemed, és belement a ragasztó gőze picit. Én nem vagyok rá allergiás, mégis szokott hasonló lenni néha. Esetleg kövinek is nézd meg, ha akkor is ilyen reakciót vált ki, valószínűleg inkább allergia.
2/3 A kérdező kommentje:
Most rakattam tegnap újra,és ugyanez a helyzet. Hát nem tudom. Egyébként az előzőnél 2 nap alatt elmúlt.
2022. aug. 16. 08:10
3/3 anonim válasza:
Ha két nap alatt elmúlt, szerintem a ragasztó gőze lehet a hibás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!