Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műszempilla felrakása után ez...

Műszempilla felrakása után ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden késő délután rakattam fel az első műszempillámat,előtte sosem volt,csak szerettem volna kipróbálni.

Nagyon szép is lett. Amikor megcsinálta a kozmetikus semmi nem volt, még este sem. Viszont másnapra bepirosodott a szemem,de nem is a "felső része",hanem inkább az alsó. Olyan volt,mintha sírtam volna. Tegnap is ugyanez volt a helyzet. Ma lesz a harmadik teljes nap,hogy viselem,de félek,hogy ez valami allergiás reakció. Picit égnek is a szemeim,nem azt mondom,hogy elviselhetetlen,de azért eléggé zavar.

Még talán annyi,hogy kontaktlencsés vagyok. Azzal sosem volt semmi gondom.

Vagy még az jutott eszembe,hogy talán a szempilla sampon lehet a baj.

Éjszaka valamennyit regenerálódik,de nap végére elég csúnya.

Szerintetek?

Köszönöm

2022. júl. 15. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem allergia, de az is lehet, hogy amikor rakta a pillát mozgott a szemed, és belement a ragasztó gőze picit. Én nem vagyok rá allergiás, mégis szokott hasonló lenni néha. Esetleg kövinek is nézd meg, ha akkor is ilyen reakciót vált ki, valószínűleg inkább allergia.
2022. júl. 15. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Most rakattam tegnap újra,és ugyanez a helyzet. Hát nem tudom. Egyébként az előzőnél 2 nap alatt elmúlt.
2022. aug. 16. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha két nap alatt elmúlt, szerintem a ragasztó gőze lehet a hibás. :)
2022. aug. 16. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!