Műszempilla építők! Hogyan változtatható a szempilla íveltsége?
Figyelt kérdés
Először voltam ennél a pillásnál, nem lett megbeszélve, hogy milyen ívű legyen. Szerintem D ívet rakott fel, ami nekem nagyon de nagyon nem tetszik magamon, hogy ennyire íves, ezáltal számomra természetellenes.
Gondolom ez csak azzal orvosolható, ha leoldja az egészet, aztán új ívet fel.
Igazából a kérdés az lenne, hogy közvetleül leoldás után lehet rakatni új pillákat, vagy kell pihentetni?
2022. júl. 12. 08:14
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg hajsütővassal bebodorítani vagy hajvasalóval kiegyenesíteni - attól függően, hogy íveltebbet vagy laposabbat szeretnél.
2/4 A kérdező kommentje:
Na az tök jó, mutasd már meg légyszi a sajátodon, mert nem tudom elképzelni hogy milyen lehet🤔
2022. júl. 12. 17:10
3/4 anonim válasza:
Ja ez tök jó tanácsnak hangzik.... Azért megnézném,hogy reagál a forró vasalóra a ragasztó.... 🤦
4/4 anonim válasza:
Olyan ívű, amilyen fel lett rakva, nem kell piszkálni. Lehet C, D, M, L, LD ,stb vagy bármelyikük mixelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!