Az normális, hogy egy átlagos 9-es osztályban 14 fiú közül 9-en gyakran sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, ma már a fiúk is sminkelnek.
Nem.
41 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Megint trollkodsz, provokálsz. Nyomod a beteg propagandát.
2/11 anonim válasza:
Az se lenne normális,ha csak 1 sminkelné magát.De ha meleg,akkor normális,ha hetero,akkor nem az.De ez nyilvánvaló.
3/11 anonim válasza:
Kamu. Vagy ez valami retardáltak sulija, Koreában?
4/11 Metionin válasza:
Mit értesz smink alatt? Mert gimiben a fiú osztálytársaim nagy része használt korrektort pedig 30-on felül vagyok.
5/11 anonim válasza:
Te melyik iskolába jársz? Nem azt mondom hogy nem normális csak nehezen hiszem el hogy egy osztályban 14-ből 9 srác sminkel. Meg mondjuk attól is függ mennyire, egy kis korrektor a szem alá meg a teljes arcos Robert Welsh-szerű smink azért egy nagyon széles skála.
6/11 anonim válasza:
Hát, ha az ókori Egyiptomban lennék, még azt mondanám oké. Ebben a kulturális közegben nem annyira hétköznapi, tehát az osztály méretéhez képest azt mondanám, hogy szokatlan.
7/11 anonim válasza:
Most, hogy normális-e... Engem speciel nem túlzottan érdekel.
8/11 anonim válasza:
Engem nem zavar. Még akkor sem, ha nem kizárólag a bőrhibák fedéséről van szó
9/11 anonim válasza:
3 hogy érted hogy "retardált" és koreai?
remélem tudod h nem csak koreában sminkelik magukat, hanem van egy csomó amerikai is, (pl tiktokon, meg olyanok akik "ebből élnek")
nem értem hogy miért általánosítasz. szerinted koreában mindenki sminkel, vagy mi? +egyébként koreán kívül más országok is vannak ázsiában, például japán, meg egyebek, és ott is vannak olyan emberek akik sminkelik magukat. ráadásul képzeld, itt magyarországon is vannak.
10/11 anonim válasza:
Ha nagyon problėmàs a börük egy korrektor nem a vilàg, de csak enyi.
A lànyoknak ebböl a szempontbòl könnyü, de azėrt a fiuknak ha ronda a böre nekik nem tùl sok rejtözködės jut :D mert megbėlyegzi a tàrsadalom öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!