20 év alatti lányok! Miből áll egy átlagos sminketek, és mióta csináljátok? Mennyi idő elkészíteni?
Figyelt kérdés
A kérdésem 20 év alatti lányokhoz szól. Miből áll egy átlagos, hétköznapi sminketek? Hány éves korotok óta sminkeltek? Mennyi ideig tart elkészíteni?2022. júl. 3. 03:12
1/7 anonim válasza:
Alapozó, korrektor, púder, kontur, highlighter, pirosito, szemoldokom ceruza, muszempillam van igy szempillaspiralt nem hasznalok. Nagyjabol negyed ora szokott lenni es 15 eves koran ota csinalom.
Ilyenkor nyáron szoktam egy kicsit kevesebbet, csak púder korrektor meg szemöldökceruza.
2/7 anonim válasza:
Alapozó a pattanásaimra és a szemhéjamra. Szemre 3 szín, szempilla spirál. Esetleg szájfény.
3/7 anonim válasza:
Korrektor, ha kell. Alapozó, púder, néha tus, szempillagöndörítő, szempillaspirál, szájfény/rúzs. De ezeket nem mindug hordom. Ez az átlagos abban az esetben, ha sminkelek. Viszont elég ritka mikor sminkelek. A természetesség híve vagyok inkább :))
4/7 anonim válasza:
Korrektor, néha kis alapozó, púder, pirosító, szempilla spirál, nagyon ritkán szájfény.
Kb 15 éves korom óta sminkelek, 10-15 perc megcsinálni.
5/7 anonim válasza:
Változó eléggé. A minimuálabb sminkem korrektor, szemöldök, szempilla. A fullosabb alapozó, bronzosító, púder, pirosító, szemöldök, szempilla, rúzs is néha. 15 perc kb.
11 évesen kezdtem korrektort és szemceruzát használni.
6/7 anonim válasza:
Szempillagöndörítő, szempillaspirál, szájfény. Kb. 5 perc alatt kész vagyok. Nem sminkelek rendszeresen, és csak mostanában kezdtem el sminkes dolgokat vásárolni, de olyan 12 éves koromban használtam először púdert, meg korrektor, mert volt pár pattanásom. 17L
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. :)
2022. júl. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!