Hol vettetek conch piercinget?
Figyelt kérdés
Sehol se talalok.Olyat keresek ami kicsit egyedibb szval nem ez a tipik fel kor golyoval (bocsi nem tudom a szaknevét),nem mintha azzal gond lenne csak mar unom.Clairesbe neztem de nem volt,piercingesnel meg csak egyszeruek voltak meg draganak is talaltam.Esetleg tudtok ajanlani oldalt ahonnan lehet rendelni vagy boltot Budapesten/Bp kozelebe?2022. jún. 26. 05:17
1/6 anonim válasza:
Etsy-n szoktak szép ékszerek lenni:)
2/6 Metionin válasza:
Én is azt keresek, arra gondoltam, hogy az Apacsban fogok venni ezüstöt. Szerintem egy körülnézést megér az üzlet.
3/6 anonim válasza:
Crazyfactory.com vagy ha bizsut akarsz, akkor aliexpress vagy wish is ugyanúgy megteszi.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi etsy-n gyonyoruek vannak de kicsit megkerik az arat😅
2022. jún. 26. 13:26
5/6 anonim válasza:
Nekem minden piercingem a crazyfactoryról van, meg vagyok velük elégedve, külföldi oldal, de tökre megbízható és az árak is elég jók szerintem, érdemes lecsekkolnod.
6/6 A kérdező kommentje:
Okeoke koszke<3
2022. jún. 27. 20:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!