Tényleg gáz eljegyzési gyűrűt venni magamnak?
Mielőtt nekem estek: férjnél vagyok, gyerekem is van.
Szóval:
Néha napján (évente egyszer) elmegyek ékszerboltba körülnézni, előfordul, hogy vásárolok is magamnak valamit.
A minap bementem egy üzletbe ahol megtetszett egy köves gyűrű, és szerettem volna felpróbálni, közelebbről megnézni.
Az eladó pökhendien megjegyezte hogy az bizony eljegyzési gyűrű, nem értette mit akarok azon megvenni magamnak.
Természetesen kapok ékszert a férjemtől, semmi kompenzálás nincs benne, csupán én évente veszek magamnak valami pici ékszert.
- Az eljegyzési gyűrű, mit akar rajta megvenni.
- És?
- Kérdezte önt valaki?
- Anyucidat, te molylepke.
- Közöd?
- Kérem a vásárlók könyvét.
- Azt majd a főnökével beszélem meg, hívja ide legyen szíves.
Felnőtt ember vagy, azt veszel magadnak, amit akarsz :D
Az eljegyzési gyűrű amúgy is attól eljegyzési gyűrű, hogy eljegyzésre kapod. Ha magadnak veszed, az csak egy kis ékszer, függetlenül attól, hogy néz ki.
Az ékszerész meg amúgy kapja be. Kell neki vásárló, vagy nem? Vegyél olyan helyen, ahol normálisak veled. Nyugodtan megválogathatod, kinél hagyod ott a pénzed.
Ez az eljegyzési gyűrű kicsit bullshit. Attól lesz valami eljegyzési gyűrű, hogy eljegyeznek vele.
Ráadásul nem is tudhatja az eladó, hogy magadnak veszed-e. Engem is oktattak már ki, hogy juuuj eljegyzési gyűrű aztán meg közöltem, hogy tudom, a páromnak/barátnőmnek/ lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!