Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg gáz eljegyzési gyűrűt...

Tényleg gáz eljegyzési gyűrűt venni magamnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem estek: férjnél vagyok, gyerekem is van.

Szóval:

Néha napján (évente egyszer) elmegyek ékszerboltba körülnézni, előfordul, hogy vásárolok is magamnak valamit.

A minap bementem egy üzletbe ahol megtetszett egy köves gyűrű, és szerettem volna felpróbálni, közelebbről megnézni.

Az eladó pökhendien megjegyezte hogy az bizony eljegyzési gyűrű, nem értette mit akarok azon megvenni magamnak.

Természetesen kapok ékszert a férjemtől, semmi kompenzálás nincs benne, csupán én évente veszek magamnak valami pici ékszert.

2022. jún. 24. 22:34
 1/9 Metionin ***** válasza:
100%
És ha hordanál egy ilyet, ugyan ki tudná megmondani, hogy az egy eljegyzési gyűrű? A boltban is csak annyi a különbség, hogy drágábban sózzák rád, mint egy ugyanolyan csak nem eljegyzésinek kikiáltott gyűrűt.
2022. jún. 24. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén f*ngom nem volt hogy az most eljegyzési gyűrű :D
2022. jún. 24. 22:41
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Azért mondom :D az eladó meg nemcsak bunkó, de hülye is, hát neki nem tök mindegy? Én simán megvenném, ha tetszik. Bár az ilyen pökhendi eladók fel szoktak baxni és lehet,hogy csakazértsem venném meg ott.
2022. jún. 24. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy örült volna hogy elviszed,a pénz neki is pénz,mindegy hogy kié,és hogy mit vesz rajta.
2022. jún. 24. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

- Az eljegyzési gyűrű, mit akar rajta megvenni.

- És?

- Kérdezte önt valaki?

- Anyucidat, te molylepke.

- Közöd?

- Kérem a vásárlók könyvét.

- Azt majd a főnökével beszélem meg, hívja ide legyen szíves.

2022. jún. 24. 23:49
 6/9 NTBS ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 25. 08:09
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Felnőtt ember vagy, azt veszel magadnak, amit akarsz :D

Az eljegyzési gyűrű amúgy is attól eljegyzési gyűrű, hogy eljegyzésre kapod. Ha magadnak veszed, az csak egy kis ékszer, függetlenül attól, hogy néz ki.

Az ékszerész meg amúgy kapja be. Kell neki vásárló, vagy nem? Vegyél olyan helyen, ahol normálisak veled. Nyugodtan megválogathatod, kinél hagyod ott a pénzed.

2022. jún. 25. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az ilyen eladókat. Mármint, most ha valamit kinézel a boltban, akkor had vegyed meg. Most ha te például egy esküvői ruhát akarsz magadnak venni, csak úgy random, amikor nem is lesz esküvőd, akkor azt is, nyugodtan vedd meg, senkinek sincs semmi köze hozzá. Nem szeretem, amikor az eladók ilyenek. Meg aztán inkább örülnie kéne, hogy ott költöd a pénzed. Amúgy szerintem nyugodtan vegyél magadnak bármilyen gyűrűt, amit szeretnél, meg aztán na, nincsen arra a gyűrűre ráírva, hogy az egy eljegyzési gyűrűnek kellett volna lennie. Az csak egy szimpla gyűrű.
2022. jún. 25. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez az eljegyzési gyűrű kicsit bullshit. Attól lesz valami eljegyzési gyűrű, hogy eljegyeznek vele.

Ráadásul nem is tudhatja az eladó, hogy magadnak veszed-e. Engem is oktattak már ki, hogy juuuj eljegyzési gyűrű aztán meg közöltem, hogy tudom, a páromnak/barátnőmnek/ lesz.

2022. jún. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!