Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha egy Fiú sminkeli magát....

Ha egy Fiú sminkeli magát. Vélemények?

Figyelt kérdés
Én személy szerint undorítónak tartom.Mit beszél véletlenül a barátnőjével,hogy jújj de jó a szempillafestéked v a körömlakkod.Fújj.
2010. szept. 20. 01:53
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Akkor az meleg. Nekem is van ilyen ismerősöm. Nincs róla véleményem, ő dolga, meg főleg hogy jól is áll neki. Hát van ilyen.
2010. szept. 20. 04:13
 2/8 anonim ***** válasza:

hát nem feltétlen meleg lehet h csak emo mint pl.Afc Tomi, sztem neki jól is áll,

de a pasimon tuti nem tudnám elviselni:S ha azt mondaná amit írtál h de jó a szempillafestéked meg ilyenek attól hánynék az tuti=/:D

2010. szept. 20. 04:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok fiúnak jól is áll a smink, csak meg kell tranulniuk szépen sminkelni.

Ha ügyes, akkor vonzó is tud lenni egy lány szemében és ez a fontos! 19/L

2010. szept. 20. 07:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes hiszen alapvető emberi jogunk a szabadságjog. Miért ne sminkelhetnék magukat a fiúk? Műkörmük és műszempillájuk is lehet, ki mondta, hogy csak lányokon állhat jól? Ahogy egy lánynak is rövid haja és egy fiúnak is lehet hosszú, és ahogy a skótok is érdekesen öltözködnek, ugyanúgy elmoshatjuk a nekem közti határvonalakat. Nincs is jobb, mint például a kocsmában összeülni a haverokkal, és megvitatni az új őszi-téli sminktrendeket, vagy például elmenni a barátnőnkkel/barátunkkal parfümöt és körömlakkot shoppingolni a plázába. Nemde? Éljen a férfi egyenjogúság! Nem b*zisság, hanem önkifejezés és jólápoltság! Pl. keressetek rá a Versailles nevű japán rockbanda tagjaira!

/irónia KIKAPCS

2010. szept. 20. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Osztom a véleményt, hogy a sminkelő fiúkkal valami baj van... De ami 15 éve még a melegekre volt jellemző, az napról napra egyre inkább elvárás lesz az átlagfiúval szemben is... Majd talán megélem még azt a kort, hogy a férfiasság nem a sminkelést, teljes testes szőrtelenítést, hajfestést jelenti...
2010. szept. 20. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem isssszonyatosan tetszik, ha egy srác sminkeli magát. *.*

L/16

2010. szept. 20. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
hat ha egy fiu sminkeli magat,akkor van benne egy kis meleg hajlam. ami persze nem gond,de en az igazi ferfiakat szeretem,es a sminkeles a lanyok dolga.
2010. szept. 24. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.
2010. szept. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!