Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak hogy ne kenődjön...

Mit csináljak hogy ne kenődjön ilyen gyorsan el?

Figyelt kérdés
Szeretem szemceruzával felül kihúzni a szememet de nagyon gyorsan elkenődik:S mit tegyek, hogy tartósabb legyen?(nem ócska szemceruzát használok szerintem)
2010. szept. 19. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tus a legalkalmasabb ilyen célra. Régebben én is sokat használtam szemceruzát, de mára már rájöttem, hogy ami jól fog az kicsit olajosabb, ami nagyon könnyen maszatolódik, kenődik. Ami pedig masszívabb állagú, alig fog, és szintén nem tartós. Én szemceruzát már csak a belső részeken használok. Felül tust, alul pedig szemhéjpúdert. A szemhéjpúder felülre is jó szerintem. Kicsit nedvesítsd be az ecsetet előtte, nagyon fix vonalakat tudsz utána rajzolni vele. És ami a legjobb hogy nagyon tartós. Különben bármelyik Avon újságban találsz barna tust, de én Dm-ben és Rossmanban is mindig látok.
2010. szept. 20. 18:05
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2010. szept. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!