Milyen kozmetikai, pipere cuccok hiányoznak neked régebbről, amelyeket ma már nem tudsz megvenni?
TBS fuji green tea sampon.
Helyette egy teafás van újabban, nem rossz az se, de a zöldteás volt számomra a csodaszer.
Első! A " Yamuna teafás szappan " keresőszóra két találat is van a régi verzióra. Látom az újat is ami nem "gumicukros". Gondoltam jó,ha szólok.:)
Én két parfümmel is jártam már így, meglett volna mind a kettőben a "Saját illatom" poszt, de kivonták: Avon Intrique és egy eleve limitált kiadású Rossmann-os Essence Good Girl parfi.:( Akkor szintén az Avon (sokszor csinálják ezt) volt egy aromaterápiás mandarin testápolója. Csomagolása is szuper volt (ez is nem fontos de nem értem minek változtatgatják meg nevezgetik át állandóan a termékeket), mai napig megállná a helyét, ízléses, visszafogott, matt volt, luxus termék érzetét keltette mindenhogyan. Akkor a kedvenc deóm is eltűnt a zselés Lady Speed Stick Frutty Splash.
Van több ilyen termék is biztos vagyok benne, mert sokszor borongtam már ezen, hogy ami jó azt miért kell kivonni!?
13. :O imádlak! A yamuna oldalon néztem egy ideig, miután a boltokban nem találtam többé de sosem volt. Rendelem ezerrel :D
Közben meg eszembe jutott néhány H&M parfüm is, amiből ugyan még van itthon de nem gyártják már. Rose absolute, Santalum, Garden most így hirtelen.
10-Es ėn is imàdtam a nivea greep seed oilt mikor bejött a dupla tisztitàs ės a tudatos böràpolàs, de ispryl palmite van benne ami pattanàskėpzö így az se tökėletes termėk :(
rėgen rengeteget hasznàltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!