Melyik fényvédőt ajánlanátok arcra? Kinek mi vált be?
Én ezt használom arcra. Nem a legjobb, de legalább nem csíp, és nem hagy fehér nyomot. Kicsit fényes.
De legjobban a Revox vált be, de azt egy ideje nem lehet kapni.
Én most az Altruist fényvédőjét használom, már a második tubussal (nagyon nagy adag). Nagyon olcsó és bár a 10.000+ Ft-os fényvédőkkel azért nem veszi fel a versenyt, de a drogériásokkal simán és gyógyszertárban se találtam még ennél jobbat. Drogériásakkal csak az a bajom, hogy nagyon fényesek és hiába van szárazabb bőröm, így is durván zsírosan fénylik tőlük pár óra múlva.
Ezt Skinsmart-ról rendeltem, de elvileg már a DM-ben is kapható.
Fehér, de könnyen eldolgozható, nem matt, de nem is lesz délutánra diszkógömb az arcom, csak egy természetes bőrfénye van. Lehet rá sminkelni is. A rétegzést viszont nem annyira bírja, ha túl sok mindent teszel alá, akkor hajlamos kukacosodni. Engem ez nem zavar, a reggeli rutinom minimalista, de azért jó tudni.
Most amúgy a 30 faktoros változatáról beszélek, nekem ez többnyire elég, mert egész nap bent vagyok. (Kimozdulós alkalmakra van egy kis kiszerelésű 50 faktorosom is.)
Én is Alturistot. Amit linkeltem az egy elég masszív állagú, nekem a száraz bőrömre nagyon jó, nem is kell alá hidratáló. De vannak könnyedebb állagú fényvédőik is, ha valakinek ez túl sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!