Aki sminkel, az hogyan keni újra a naptejet/fényvédőt napközben?
Azt mondják x időnként (terméktől függően) érdemes újrakenni napközben a fényvédőt.
Ez végtagokon illetve "natúr" arcon egyszerű.. De akik szoktak sminkelni, azok hogy csinálják az arcukon?
Napközben munkahelyen, plázában, valahol lemossátok a teljes sminket, naptej majd smink újra? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
Szerintem alapozót használni nyáron amúgy is mazochizmus. Szóval nem hordok, és cserébe bármikor újrakenem az arcomon a fényvédőt.
A szem környéken, ahol sminkelek, igyekszem alaposan aláfényvédőzni reggel és aláhidratálni, aztán azt a részt amúgy is kevésbé éri a nap a napszerüveg miatt.
Nagyon sok idő volt mire találtam olyan CF púdert ami működik, nem cserélném le.
Akkor nem tudod újrakenni a fényvédőt.
De ha annyira nagyon meleg van, akkor olyan sokat vagy tűző napon full sminkben?
Vannak arcra fújható frissítő fényvédők is. De én azt is csak tiszta, smink nélküli arcra fújnám.
Egy bb + púdert én nem érzek "full sminknek" azért. :D
Nem vagyok tűző napon szinte egyáltalán amúgy, csak kora reggel és késő délután pár percet, amúgy beltéren vagyok végig. Szóval az is lehet hogy elég reggel kennem a fényvédőt. (Csak régen pont ezen az oldalon szedtek kb darabokra hogy ez mindegy, akkor is a minimum az spf50 napi 4x... :D)
Ha órákat vagyok a napon akkor vagy strandolok, vagy kertészkedek, vagy túrázok, olyankor 0 smink szóval nem okoz gondot akár ötpercenként újrakenni a naptejet.
Akkor én csak reggel kenném.
Teljesen felesleges pár percért újrasminkelni délután.
Ha többet vagy napon akkor fontos, hogy legyen rajtad fényvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!