Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki sminkel, az hogyan keni...

Aki sminkel, az hogyan keni újra a naptejet/fényvédőt napközben?

Figyelt kérdés

Azt mondják x időnként (terméktől függően) érdemes újrakenni napközben a fényvédőt.

Ez végtagokon illetve "natúr" arcon egyszerű.. De akik szoktak sminkelni, azok hogy csinálják az arcukon?

Napközben munkahelyen, plázában, valahol lemossátok a teljes sminket, naptej majd smink újra? Vagy ezt hogy kell elképzelni?

2022. máj. 16. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem alapozót használni nyáron amúgy is mazochizmus. Szóval nem hordok, és cserébe bármikor újrakenem az arcomon a fényvédőt.

A szem környéken, ahol sminkelek, igyekszem alaposan aláfényvédőzni reggel és aláhidratálni, aztán azt a részt amúgy is kevésbé éri a nap a napszerüveg miatt.

2022. máj. 16. 12:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Alapozót nem használok, de bb krémet és púdert igen, ezekre rákenni nem igazán akarnám.
2022. máj. 16. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Én olyan termékeket használok, amik fényvédősek. Van alapozóban és púderben is fényvédős.
2022. máj. 16. 12:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon sok idő volt mire találtam olyan CF púdert ami működik, nem cserélném le.

2022. máj. 16. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Akkor nem tudod újrakenni a fényvédőt.

De ha annyira nagyon meleg van, akkor olyan sokat vagy tűző napon full sminkben?

Vannak arcra fújható frissítő fényvédők is. De én azt is csak tiszta, smink nélküli arcra fújnám.

2022. máj. 16. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Egy bb + púdert én nem érzek "full sminknek" azért. :D

Nem vagyok tűző napon szinte egyáltalán amúgy, csak kora reggel és késő délután pár percet, amúgy beltéren vagyok végig. Szóval az is lehet hogy elég reggel kennem a fényvédőt. (Csak régen pont ezen az oldalon szedtek kb darabokra hogy ez mindegy, akkor is a minimum az spf50 napi 4x... :D)

Ha órákat vagyok a napon akkor vagy strandolok, vagy kertészkedek, vagy túrázok, olyankor 0 smink szóval nem okoz gondot akár ötpercenként újrakenni a naptejet.

2022. máj. 16. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Akkor én csak reggel kenném.

Teljesen felesleges pár percért újrasminkelni délután.

Ha többet vagy napon akkor fontos, hogy legyen rajtad fényvédő.

2022. máj. 16. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Van spray vagy permet verzioju fenyvedo, amit sminkeles utan tudsz fujni az arcodra.
2022. máj. 16. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor kenem újra, ha olyan programom van, amikor a nap nagy részében kint vagyok a napon (pl. strand, kirándulás, stb). Ilyenkor pedig nem sminkelek. Szerintem pár perc kint tartózkodás miatt felesleges macera újrakenni.
2022. máj. 16. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Australian Gold színezett naptejet használok, és lazán felkenem napközben mert full matt, nem kell rá púder.
2022. máj. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!