Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A meg nem bontott alapozó...

A meg nem bontott alapozó meddig áll el?

Figyelt kérdés

Volt egy álomalapozóm (loreal true match) de aztán barátnőm akcióban rábeszélt egy olcsóbbra. Megvettem az is jó nagy kiszerelés. Na most tudni kell, hogy én ritkán kenem magam. Viszont megkaptam névnapomra most a lorealt.

Adjam el vagy ha nem bontom meg eláll 2 évig? Egy évig még tuti nem lesz rá szükségem.

2022. máj. 11. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A dobozokon szokott szerepelni a lejárati dátum. Egy alapozónak ki kellene bírnia - megbontás nélkül - a két évet.
2022. máj. 12. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Hàt ha pumpàs akkor nem megy bele levegö paci mint a pipettàs alapozòkba, szòval lehet :).

amugy nem ördögtöl valò az alapozò, ha lemosod minden este semmi bajod nem lesz töle, ėn rendszeresen sminkelek munkába ilyen helyekre amikor csak kedvem van ės semmi bajom :), persze nekem is vannak smink detox napok mikor pihentetem.

szerintem kibirja, ha fel olajosodik vagy büdi akkor kuka.

2022. máj. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!