Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miėrt van az hogy a rossmanban...

Miėrt van az hogy a rossmanban van biztonsàgi ör, aki àrgus szemekkel követ tėged mintha valami fö tolvaj lennėl, ės a Dm-ben egy biztonsàgi ör sincs?

Figyelt kérdés

#biztonsági őr #Dmrossman
2022. máj. 8. 16:29
 1/6 A kérdező kommentje:

Konkrėtan akaratom ellenėre bünösnek ėrzem magam ahogy követ ės nėz 😂 persze ez a dolga megėrtem.

De pl a Dm-ben egy ör sincs, pedig ott is van lopàs böven, pl parfümnek mindig nagy slàgere van lopàs ügyileg a dm-ben.

Illetve azt is, hogy a rossmanban több az akciò, a dm-ben kb ha 15 ezerėrt vàsàrolsz akkor is jaj mėg nincs anyi pont hogy levonjuk. Ezėrt is veszek sminket inkàbb rossmanban, mert ott több az akciò, de ez az örös tėma viszont a dm-ben nincs ott szabadon nėzelödhetsz :D màs is ėszre vette ezeket?

2022. máj. 8. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mitől függ, velem is volt már, hogy követett. De általában nem szokott. Nem igazán tudtam elvonatkoztatni attól, hogy bámulnak :-) Lehet, hogy van valami speciális a vonásaidban, azért téged néz ki.
2022. máj. 8. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahová én járok, ott egész nap a bejáratnál támasztja a falat a biztonsági őr. Ha rajta múlna, szétlophatnák az üzletet. Kifelé menet illedelmesen el is köszönne a tolvajtól.
2022. máj. 8. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Üdv Kelet-Európában.
2022. máj. 8. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Egy darabig engem is követett egy biztonsági őr az egyik üzletben. De beégettem párszor, a párom meg mindig megkéri hogy segítsen nekünk, és most már leszokott róla.
2022. máj. 8. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
5 ös vagyok még, te is hívd oda segíteni, kérdezgesd, aztán majd jól elsunnyog támasztani a falat. Utána már nem fog utánad menni.
2022. máj. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!