Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Körömlakk problémák?

Körömlakk problémák?

Figyelt kérdés

Vettem fehéret, S-he márkájút- kipróbáltam. Aztán alig látszik, akárhogy próbálom. Vettem kékszínűt is, az már más márkájú, (drágább is volt) aztán az meg szétfolyik a körmömön, és mivel gyorsan szárad még lemosóval is alig jött le. Vettem kék esence-st is, ami elvileg kék és csillogós,aztán az meg csak csillog. Lehet, hogy rossz az alakja a körmömnek, hogy ilyen rosszul áll a kék? Milyet vegyek, (olcsóbbakat azért)hogy ilyesmi egyenletes legyen? [link]

[link]

[link]

(most nem a színre gondolok, hanem az hogy ilyen szép egyenmletes...meg színes)

2010. szept. 16. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az essence lakkok pedig beváltak. :O

Próbálj meg több réteget felvinni a körmödre, és úgy csináld, hogy középen húzol egy vonalat és utána azt húzd a 2 szélére.

2010. szept. 16. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is beváltak az essence körömlakkok. Én a Miss sportyt nem szeretem .

Próbáld többrétegben festeni a körmeidet + Alap meg fedő lakk

2010. szept. 16. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem alapozólakkoztam,de múltkor kipróbáltam,és pont ilyen lett.:) Én ilyen kis árusoknál vettem Sissi nevű lakkot,kis ovális üveg,fehéres kupak,van arany is,de nem az kell.Áttettsző fehér lakk van benne,asszem kalciumos,ha felkened olyan mint a szilikon,270FT.Aztán 1-2 réteg S-het rákensz,olyan fehéret,és tökéletes.
2010. szept. 16. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A képek ne tévesszenek meg, mert ezek mind műkörmök, persze, hogy tökéletesek.

Kell egy barázdakitöltő lakk, vagy alapozó lakk, pont a kiegyenlítéshez, utána a lakk 2 rétegben és végül fedőlakk.

A profik, mint pl .én :-) minden hónapban egyszer körömpolírozóval is megpolírozzák a körmüket a lábon és a kézen is. Ha ezután lakkozol, olyan,mintha tükör lenne.

Vannak olyan lakkor is , amiket nehezebb felkenni. A hígabb lakkok általában tartósabbak és jobb minőségűek, ez nem az ártól függ. A professzionális OPI lakkok is hígak és nehezebb is bánni velük, viszont egy hétig le se lehet robbantani a körömről és a fénye is megmarad, nekem még a virágültetést is kibírta.

Ha híg a lakk, jól le kell csurgatni.Utána gyakorlás kérdése az egész.

2010. szept. 17. 10:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, legközelebb megpróbálom a tanácsokat.
2010. szept. 17. 20:21
 6/8 anonim válasza:
100%
Manhattan körömlakk a legjobb. 990 ft egy viszonylag nagy üveggel.
2010. okt. 10. 06:39
 7/8 anonim válasza:
She körömlakkom van nekem is fehér,3x kenem át,h látszódjon.amúgy azok nem túl jók.nekem a noname-ek váltak be a legjobban.vagy a manhattan.
2011. márc. 19. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én mostanába odavagyok a miss sporty lakkokért. szép színek, gyorsan zárad, sokáig megmard, é kb 500 ft:)
2011. ápr. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!