Mit gondoltok erről a gyűrűről? Viselnétek ilyet?
Figyelt kérdés
Igazából csak unatkozom és kíváncsi vagyok arra mások mit gondolnak a gyűrűmről.
2022. ápr. 26. 13:37
1/14 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene ha a szívnek csak széle lenne, nem lenne a közepén semmi. De így is aranyos, ha számomra fontos embertől kapnám, biztos viselném <3
2/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mert kopott, nem fényes.
És számomra túl sok is a díszítés.
Úgy tetszene, ha csak a szív körvonala lenne vésve és a belseje nem. Vagy fordítva, a belseje vésve, de a korvonal nem. Így már túl sok a minta.
3/14 anonim válasza:
Számomra semleges, nem tartom csúnyának, de nem is tetszik. Nem hordanám, mert egyáltalán nem az én ízlésem.
4/14 anonim válasza:
Hordanám, bele illik a stílusomba , szerintem nagyon kis cuki èkszer 😊
5/14 anonim válasza:
Nem hordanám mert lányos és én fiú vagyok... De lányon biztos szép
6/14 anonim válasza:
Nem.
Nem stílusom, ez az egyik.
A másik pedig, hogy nagyon kopott, viseltes. Emiatt kicsit gagyi hatást kelt.
9/14 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon különleges, kissé közhelyes ékszer, ha lenne másik gyűrűm, akkor inkább azokat hordanám.
10/14 anonim válasza:
Nem, általában a szívecskés cuccokat nem szeretem. De ez csak az én stílusom, amúgy nincs vele semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!