Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik az alap sminkfelszerelések...

Mik az alap sminkfelszerelések egy 16 éves lánynak? (:

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alapozó,pirosító,szemhéjpúderek,szempillaspirál,szemhéjtus vagy szemceruza
2010. szept. 15. 20:40
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi,és márkák miben mi a legjobb?(:
2010. szept. 15. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezt embere válogatja. Szerintem alapozó, püder, szemceruza és egy szempillaspirál megteszi. Felesleges még szemhéjpúderezni meg tusozni, mert akármilyen jók a mai termékek, hosszútávon nem túl jó (korai ráncosodás)

Én a Manhattan-t javaslom, jó is, szép is, árban is megfelelő, viszont szempillaspirálra ne sajnáld, abból a Loréal-t javaslom

2010. szept. 15. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Én az Essence-t ajánlom neked, jó minőség, megfizethető ár.
2010. szept. 15. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:

20:49

20:50-es vagyok. Szerintem semmi baj a tussal. Egy vékony csík a szempilla tövénél, attól nemigen lehet ráncosodni.

2010. szept. 15. 20:51
 6/11 A kérdező kommentje:

éértem, akor gondolom bemegyek a rossmanban és nem össze vissza vásárolok mindenfélét hanem vmi ésszerű őőő nem is tudom mivel veszek cuccot,köszi lányok!xD

esetleg még egy kérdés?

képet nem tudnátok linkelni?:$ csak h télleg ne összevissza vásároljak!nagyon köszönöööm(L)

2010. szept. 15. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Rossmanban ki vannak írva a márkák a termékek felett:D Egyébként Rossmanban minden pultnál igényes márkák vannak, de azért a maybeline pl elég drága, ha tizenhat évesen magadnak fizeted, és nem kapsz csillagászati összegeket a szüleidtől.
2010. szept. 15. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:
szia, 16 éves lány vagyok. nekem alapozó,korrektor, szemceruza, spirál és szájfény kb az alap. néha tus, de az nem olyan fontos. az alapozónál ne sajnáld a pénzt, mert a rossz minőségűek eltömítik a pórusaidat és pattanásos leszel. szemceruzánál arra ügyelj, hogy vízálló legyen. ez nem azt jelenti h vízzel dörzsölgetve nem jön le, hanem ha megizzadsz nem fog rögtön lefolyni az arcodon. a szempillaspirálra ugyanez érvényes, plusz az, hogy ne ragadjon a festékrésze. szájfény sztem szép, jó, van aki csak buliban használja. a rúzs ebben a korban véleményem szerint túlsúlyos. ha a szájfényt is soknak találod használj színezett ajakápolót:) puha lesz tőle a szád, olcsó és illatos:). márkában én maybelline párti vagyok, esetleg loreal.
2010. szept. 15. 21:15
 9/11 anonim ***** válasza:
2010. szept. 15. 21:19
 10/11 A kérdező kommentje:

óó hát bulikba nagyon nem járok:)xD

és egy utolsó kérdés..:$

körülbelül mi mennyibe kerül?nem pontosan csk úgy saccperkábé!

2010. szept. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!