Egyszerre 2 piercing szúrása lehetséges, illetve nem problémás? (fülbe)
Figyelt kérdés
Egy helix lenne az egyik fülembe és conch a másikba.
Abba a fülembe, amelyikbe a helixet szeretném, 2 hete szúrattam 2 új fülbevalót, ami már porcos részbe ment. Én azt hittem, hogy rosszabb lesz a gyógyulás, de abszolút semmi, nem vérzett, nem dagadt be, csak akkor fájt, amikor hozzáértem, de most már ez is nagyrészt enyhült, már picit ráfeküdni is tudok (még nem teljesen). Nagyon féltem tőle, sokáig halogattam, de most kedvet kaptam és nagyon-nagyon tetszik.
Gondoltam, ha már elmegyek, jobb lenne elintézni az egészet. De persze ha nagyon nem ajánlott, akkor inkább kétszer megyek.
2022. ápr. 14. 17:20
2/3 Metionin válasza:
Lehet persze. Nekem már szúrtak egyszerre kettőt és legközelebb is kettőt fognak. Nem éreztem amúgy problémásabbnak, mint amikor egyet szúrattam.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát 10-et azért nem 😄, a múltkor eredetileg 3-at akartam, de azt mondták egyszerre egy fülbe porcos piercing esetén csak maximum 2-t szúrnak.
2022. ápr. 15. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!