Lehet még kapni valahol az Essence Eclispe Collection darabjait?
Figyelt kérdés
Eddig Rossmanban, DM-ben és hipermarketekben is néztem, de már nem találtam sehol, pedig szájfény, szemceruza, szemhéjfesték és körömlakk is érdekelne belőle. Vagy limitált kiadás volt és már nincs is?2010. szept. 15. 11:41
1/4 anonim válasza:
Limitált kiadás volt,én sem találok már sehol.
2/4 anonim válasza:
Én vettem még a széria elején. Már nem kapható, de ne bánd, ugyan azokat a termékeket az essence-től megveheted feleannyiért, csak nincs rajta logó.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azért szerettem volna venni, mert Twilight fan lennék, hanem mert pl olyan kétvégű szemceruzát, mint ami a kollekcióban is volt, nem láttam még Essence polcon, de lehet csak nekem kell több helyen szétnéznem. Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 16. 11:51
4/4 anonim válasza:
A ceruza egyik vége egy kis ecset.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!