Szempillaspirált hogyan kell "helyesen" lemosni?
Viszonylag kezdő vagyok a sminkelés terén, vettem a DM-ben egy Balea márkájú rózsavizes miccellás vizet, mert olcsó volt, meg jókat írtak róla, és nem akartam már a kezdetekben drágább cuccokat venni. Az a bajom, hogy nagyon kiesnek a szempilláim, mikor a vattával letörlöm a spirált. Most ez annak a baja, hogy vagy a szempillaspirál vagy a lemosó rossz minőségű, vagy csak nem jó technikával/túl erősen törlöm le?
Nagyon megköszönném a segítséget, nem akarom az összes szempillámat kitépni egy sminklemosás alkalmával:)
Az van ráírva, hogy 18 óráig tart a hatása úgy igazán.
Mi az a kétfázisú lemosó? Esetleg Dm/Rossmann termékekből tudnál belinkelni olyat, ami Neked bevált? Meg ilyen szérumot hol tudok beszerezni?
Hát akkor elég tartósnak számít szerintem. A kétfázisúban van olaj is, így könnyebben oldódik a smink, vízálló termékekhez is jó.
Itt van például ez, ilyesmire gondoltam
Szérumot is találsz dm-ben, én most ilyet használok
Azt nem muszáj venni, ha nincsenek rossz állapotban a pilláid, de nekem tönkrementek kicsit tényleg.
Melyik spiràlt hasznàlod? Amik nekem bevàlltak spiràlbòl a maybeline spiràlok.
de az essence ennėl olcsòbb ės sokan dicsėrik!
ėn tudatosan àpolom a böröm, ės màr a smink termėkeimben is törekszem hogy szėp INCI-je legyen.
esti rutinban dupla tisztitok amiben a sminket/fėnyvėdöt leoldjuk stb.
1.olajos lemosò nivea greep seed oil lemosòjàt hasznàlom amit rendelek notinorol, ez konkrėt a makacs spiràlt mindent lerobant.
2.cerave habzò víz alapu lemosoja, de ha te nem akarsz enyit költeni lemosora balea med gėles lemosoja, de nekem a cerave vàllt be.
mici vizbol garnier rozsaszin kupakos minden mentessėt ajànlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!