Mit tegyek, hogy ne legyen rossz érzésem?
Tudom, nem nagy probléma, de azért kicsit zavar. Az ismerőseim jelentős része jár körmöshöz, mindegyiknek szép, csinos körme van. Én sajnálok kiadni havi 5-10.000 forintot erre. De mégis szeretném, ha nekem is szép lenne a körmöm. A műköröm nem tetszik, de a gél lakk igen. Korábban próbálkoztam itthon géllakkal, de nem vagyok túl ügyes, nem sikerült belejönnöm. Ki szoktam festeni, de a sima lakk nem ugyanolyan hatást ad..:D
Ki mit gondol, másban is van esetleg egy kis komplexus ilyen téren?
Nekem bevonták a kedvenc körömlakkom, akkor kezdtem el keresni egy UV lámpa nélküli verziót...nekem egyszerűen derogál szalonba menni, időponttal vacakolni, időre menni, beilleszteni...jelenleg tök jó megoldás a dipping systemes lakkozás...nagyon hasonlít az eredmény a gel lakkra, ugynaúgy is kell leszedni, d ecsak felhúzol egy base réteget bemártod egy porba rá egy aktivátor, és végül egy fedőlakk...2 hétig jó :D
keress rá youtubeon, kb egy egyszeri 4-5 ezres kiadással elvagy egy évre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!