Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nők! Nektek vonzó ha...

Lányok, nők! Nektek vonzó ha egy férfi parfümöt, kölnit használ?

Figyelt kérdés

Ha ez inkább vonzó, akkor milyen és melyik illat jön ne nektek legjobban?

Sosem használtam ilyesmit, csak golyós dezodorokat, de azoknak nincs olyan illatuk, hogy bárki is megérezze és tetszen neki.

Ha ez inkább vonzó, akkor vennék valamilyen illatot, de fogalmam sincs milyet.

2022. márc. 19. 06:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Parfüm, de stílusonként változó mit tudna tetszeni egy pasin.
2022. márc. 19. 06:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

persze.

én a Boss-t szeretem pasikon. de sok finom illat van.

2022. márc. 19. 06:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én nem szeretem a nagyon erős illatokat, se az édeset.
2022. márc. 19. 07:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfi parfümoket nem szoktam szagolgatni, de van 2 kedvenc illatom. Az egyik a chanel bleu és az avon full speed.

Egyébként meg a felfújt mennyiség is meghatározó(mindkét nem esetében). Az nem tetszik amikor kilométerekrol lehet érezni az illatot és 1 méterről is megfulladok a másik parfumetol és még én is atveszem a szagát.

2022. márc. 19. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak fanyar illatok, amiket utálok, de vannak jók is.

Viszont én ismerkedéskor jobban szeretem érezni a természetes illatát a másik bőrének, esetleg egy nagyon kevés illatszer néha. De a saját illat nagyon fontos, hogy érezzem a kémiát, szó szerint. Később, ha megyünk valahova és ki jell öltözni, akkor jöhet egy enyhe illat, de alapvetően amikor hétköznapian együtt vagyunk, akkor elég a deo, tiszta ápoltság.

Egyszer voltam olyan pasi al, akin még este is annyira érződött a parfüm, hogy nekem is beszívta a bőröm, hajam és utána mások is érezték rajtam. Az nagyon sok volt. Sosem éreztem a saját illatát, nem is alakult ki igazán a kémia. Pedig jó parfümje volt, de valahogy az ilyen alkalmi, idegen, udvarias, 1-2 szippantásra érdekes dolog nekem, de nem intim, nem ágyba való. Csókkor sem azt akarom érezni, hanem a másik embert.

Azt vettem észre, hogy egy arcszesz nekem bőven elég, ami nem ivódik be a ruhájába, csak rgy kicsit ott van a bőrén, aztán lejön. Akihez igazán vonzódok, annak még az izzadsága is jó, az övé, és érezni akarom, jobban mint egy finom illatú, de személytelen parfümöt.

Szóval csak ritkán és ne vidd túlzásba! Dezodor, ápoltság nálam pl jobb.

2022. márc. 19. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha olyat használ, ami kellemes, illik hozzá és nem viszi túlzásba, akkor tud adni egy kis pluszt.
2022. márc. 19. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:

azért most meglepődtem. ennyire kuriózum szerintetek, ha egy fiú parfümöt használ?

érdekes, az én környezetemben ez természetes.

2022. márc. 19. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Az én párom semmit nem használ, ez sosem volt probléma számomra, rosszul vagyok az erős, tömény illatoktól magamon és másokon is. Nekem lehet, hogy túl sok lenne, ha parfümöt használna. Ha borotválkozik, utána egy darabig érzem a borotvahabja illatát, számomra ez bőven elég enyhe, kellemes illat.
2022. márc. 20. 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:
ha valamit állandóan használsz, annak nem érzed az illatát. én a sajátomat és a pasimét sem érzem, csak kb addig a pillanatig, amíg magamra fújom. mert annyira megszokta az orrom
2022. márc. 20. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. márc. 20. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!