Lányok, nők! Nektek vonzó ha egy férfi parfümöt, kölnit használ?
Ha ez inkább vonzó, akkor milyen és melyik illat jön ne nektek legjobban?
Sosem használtam ilyesmit, csak golyós dezodorokat, de azoknak nincs olyan illatuk, hogy bárki is megérezze és tetszen neki.
Ha ez inkább vonzó, akkor vennék valamilyen illatot, de fogalmam sincs milyet.
persze.
én a Boss-t szeretem pasikon. de sok finom illat van.
Férfi parfümoket nem szoktam szagolgatni, de van 2 kedvenc illatom. Az egyik a chanel bleu és az avon full speed.
Egyébként meg a felfújt mennyiség is meghatározó(mindkét nem esetében). Az nem tetszik amikor kilométerekrol lehet érezni az illatot és 1 méterről is megfulladok a másik parfumetol és még én is atveszem a szagát.
Vannak fanyar illatok, amiket utálok, de vannak jók is.
Viszont én ismerkedéskor jobban szeretem érezni a természetes illatát a másik bőrének, esetleg egy nagyon kevés illatszer néha. De a saját illat nagyon fontos, hogy érezzem a kémiát, szó szerint. Később, ha megyünk valahova és ki jell öltözni, akkor jöhet egy enyhe illat, de alapvetően amikor hétköznapian együtt vagyunk, akkor elég a deo, tiszta ápoltság.
Egyszer voltam olyan pasi al, akin még este is annyira érződött a parfüm, hogy nekem is beszívta a bőröm, hajam és utána mások is érezték rajtam. Az nagyon sok volt. Sosem éreztem a saját illatát, nem is alakult ki igazán a kémia. Pedig jó parfümje volt, de valahogy az ilyen alkalmi, idegen, udvarias, 1-2 szippantásra érdekes dolog nekem, de nem intim, nem ágyba való. Csókkor sem azt akarom érezni, hanem a másik embert.
Azt vettem észre, hogy egy arcszesz nekem bőven elég, ami nem ivódik be a ruhájába, csak rgy kicsit ott van a bőrén, aztán lejön. Akihez igazán vonzódok, annak még az izzadsága is jó, az övé, és érezni akarom, jobban mint egy finom illatú, de személytelen parfümöt.
Szóval csak ritkán és ne vidd túlzásba! Dezodor, ápoltság nálam pl jobb.
azért most meglepődtem. ennyire kuriózum szerintetek, ha egy fiú parfümöt használ?
érdekes, az én környezetemben ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!