Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes sminkesként dolgozni?

Érdemes sminkesként dolgozni?

Figyelt kérdés
Már tinikorom óta imádok sminkelni és egész jól is megy. Hétköznaponként asszisztensként dolgozom de arra gondoltam hétvégenként szívesen sminkelnék. Szerintetek megéri belevágni? Vagy túl zsúfolt lenne?
2022. márc. 17. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy egész jól megy, nem nagyon biztosít neked fizető vendégeket. És azt hallottam, hogy nagyon telített a szakma. Ha nincsenek nagy elvárásaid, és inkább csak mint hobbi tekintesz rá, és nem akarsz belőle megélni, akkor viszont ajánlom, valószínűleg élveznéd.

Ajánlom megnézésre ezt a videót, nagyon sok mindent elmond benne a lány.

[link]

2022. márc. 17. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg olyan sminkessel találkoztam már, akinek tényleg kár volt annak tanulni. Mert abból szerez bevételt, amihez tényleg hangyaf*ngnyit sem konyít. Minősíthetetlen állapotú termékekkel dolgozik, semmi kézügyessége nincs, borzasztó a technikája, nem veszi figyelembe a klinense sajátosságait, sablonszerűen dolgozik, előnytelen színeket fest rá. Esetleg ha mindezt diszkréten szóvá teszik, még neki áll feljebb.

Viszont ha tényleg kreatív és tehetséges vagy benne, akkor semmi akadálya. Rossz szakemberből van egy szekérderéknyi.

2022. márc. 17. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nálam alap a jó minőségű smink, a környék ahol élek senki nem dolgozik ilyen minőségű termékekkel. Az esküvősi sminkem mikor csinálták ragaszkodtam, hogy az én termékeimmel készítsék. Barátnőim már régóta bíztatnak , hogy csináljam mert jó affinitásom van hozza … 😅
2022. márc. 17. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!