Szerintetek is csúnya a hegyes és a mandula műköröm?
Figyelt kérdés
A hegyes (stilleto) stílusút rendkívül agresszívnek tartom. Rossz ránézni, azonnal egy állatra vagy egy boszorkányra gondolok, nagyon visszataszít még akkor is, ha a színek nem "boszorkányosak".
A mandula köröm pedig tipikusan 50, de inkább 60 év felettieken van, akik fiatalnak akarnak tűnni, így azonnal velük asszociálom.
Szerintem egy jó ízlésű nő, ha műkörmöt akar, akkor egy néhány milliméteres szögletes típus a megfelelő.
Mit gondoltok?
2022. márc. 12. 18:27
1/9 anonim válasza:
MINDEN müköröm csúnya és terlmészetellenesen néz ki
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem a hegyes nem tetszik, de a többi igényesen megcsinálva mind tud szép lenni számomra.
20/N
3/9 anonim válasza:
Pedig a mandula forma áll a legközelebb a természeteshez. Szerintem az nagyon szép tud lenni. A hegyes nekem sem tetszik.
5/9 anonim válasza:
Abszolút egyetértek a kérdezővel.
6/9 anonim válasza:
Csúnyának nem feltétlenül mondanám, de nekem sem tetszenek és magamnak biztosan nem választanám egyiket sem. A kocka a legszimpatikusabb nekem is.
7/9 Metionin válasza:
Nekem pont a szögletes nem tetszik de a mandula és a mandula és a stiletto közti (ennek nem tudom a nevét) szerintem szép, ha nem túl hosszú. Alapvetően a ronda műkörmök 90%-a a hossza miatt ronda.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem áll jól a szögletes, szerintem ha frissebb képeket teszel mondjuk pinteresztről keresel egy mandulát és egy nem ilyen hosszú hegyeset akkor azok lehet még neked is tetszenének. Én fiatal vagyok, és a környezetemben élő lányoknak és nekem is majdnem mindig mandula körmünk van :)
9/9 anonim válasza:
Az utolsó nekem különösen tetszik azokból amit linkeltél, a többi pedig merész, de van akihez illik. Ha szépen van elkészítve akkor viselje aki akarja, egészségére, ha meg csúnyán, hát akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!