Csajok! Hogy tudtok olyan szépen sminkelni? Nekem sose sikerül..milyen termékeket használtok stb..? Küldenétek képet is a sminketekröl? És hajápoláshoz milyen termékeket használtok? 18/L
Nagyjából 16 éves korom óta részben azzal töltöttem a szabadidőmet, hogy sminkes, beauty videókat nézek a neten profi sminkesektől, vagy olyan emberektől, akik ŐSZINTÉN elmondják a véleményüket egy adott termékről. Sok kedvencre így találtam rá. Persze, volt olyan is, hogy valami nem vált be, vagy ráeszméltem, hogy egy adott smink vagy szín rosszul mutat rajtam, nem illik az adottságaimhoz, a szemem formájához.
Idő, amíg kitapasztalja ezt az ember, de csak akkor válik rutinná, ha gyakorol.
Pár termék, amiket használok és bátran ajánlok:
szemöldök: Maybelline Tattoo Brow Lasting Color Pomade
szemhéjpúder bázis: Artdeco szemhéjalapozó
szemhéjpúder: az összes palettám Makeup Obsession jelenleg, nagyon tartósak és pigmentáltak, de sok kiváló van a piacon mindenféle árkategóriában
szemhéjtus: Inglot AMC zselés szemhéjtus (régen Maybelline-t használtam, amit szintén nagyon szerettem, de azt évek óta nem gyártják már)
szempillaspirál: Maybelline Lash Sensational Intense Black vagy Maybelline Snapscara
ajakceruza: Kylie (lip kit része), NYX Slim, NYX Suede, Aden
folyékony rúzs: Aden, Catrice Matt Pro Ink, Maybelline SuperStay Matte Ink, Kylie (lip kit része), NYX Soft Matte Lip Cream
Néhány YouTuber:
Picturresque
Jackie Wyers
Pony Syndrome
JBunzie
Tati
Kat von D smink tutorialjai
Szalay Csenge (magyar)
AvianaRahl (magyar)
TP Makeup (magyar)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!