Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lovely vagy Miss sporty...

Lovely vagy Miss sporty szemhéjtus jobb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:

a miss sporty termékeket imádom

konkrétan még szemhéjtust nemhasználtam, de szerintem ebben a másrkában jobb

a másikat nemismerem

2010. szept. 12. 21:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm:)

A Lovely amúgy a Rossmann márkája :D

Mégegyszer köszii

2010. szept. 12. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:

lovely tusom még nem volt, de próbáltam már pár dolgot belőle, és nagyon nem jó minőség. a miss sportyt régen nem szerettem, de pár hete megint adtam neki 1 esélyt és meglepődtem, mert nagyon jó termékeik vannak mostmár :o a tust is csak ajánlani tudom, megéri az árát!

22L

2010. szept. 13. 12:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Amúgy mennyiért vetted? *.*

2010. szept. 13. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
én essence tust hazsnálok, az nagyon jó, azt hiszem 800ft vagy 600, már nem tudom (rossmann)
2010. szept. 13. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

12:27es vagyok

a miss sporty tus árát kérdezed? én abból a be connected-est vettem (azt hiszem ez a neve, lusta vagyok előtúrni), szóval amelyiket hozzá lehet csatolni pl spirálhoz, szájfényhez, stb. ez vmi 500Ft körül volt.

2010. szept. 13. 19:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Óóó...dejó:) Még visszaolvastál :D Köszi:)

Igen arra gondoltam.

Mégegyszer kösziiii.

2010. szept. 14. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
nem fogod elhinni de nekem pont egy lovely és egy miss sporty tusom van! eskü :D a lovely-t én jobban szeretem, szép sötét színe van, könnyű használni, bár könnyen lejön. a miss sporty-s (nekem be connected-ből van és kék színű) annyira nem jó, mert nem olyan "tömény" szóval felkened a szemedre és még olyan átlátszós lesz a szín, szóval én úgy szoktam hogyha akarok egy kis színt, hogy először feketével, aztán a miss sporty-s kékkel, úgy végülis nemrossz :) De szerintem lovely-t vegyél
2010. szept. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!