DM -ben, Rossmann -ban, vagy AVON -ban vásároljak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 10:49
1/8 anonim válasza:
Mind a 3ban lehet nagyon jó dolgokat venni,olcsóbban vagy kicsit drágábban!Bár a dm és a rossmann azért jobb,mert ott látod mit veszel meg,hogy mekkora,mert nem minden akkora ám az avonban,mint amilyen a képen.Meg a színeket is jobb élőben látni pl alapozónál,mert a papíron nem olyan.
2/8 anonim válasza:
Az avonnak is vannak már ilyen kis "pultok" nem tudom máshogy nevezni:D
Ott megtudod nézni:)
Amúgy mind3 elég jó:)
3/8 anonim válasza:
Én a DM-et imádom :D De a másik kettő is nagyon jó :) Nálunk van ilyen avonos bolt is.
4/8 A kérdező kommentje:
Az tökjó. :D
2010. szept. 12. 11:24
5/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek hol olcsóbbak az ilyen púderek, alapozók, korrektorok, szemceruzák ??
2010. szept. 12. 11:25
6/8 anonim válasza:
könyörgöm hogy lehet így hasonlítani? a dm meg a rossmann kb ugyanaz, a saját márkás cuccok kivételével. sminkben pelenkában rossmann saját márkás hamár választani kell dm-ben meg a sundance... avon meg nekem nem vált be a körömlakk nem szárad meg rendesen a vízálló spirált semmivel nem bírtam lerobbantani az arckrémeiktől nagyon zsíros a bőröm funkciójától függetlenül.
ha pesti vagy asia center minden vegyiáru smink stb-terén.
7/8 anonim válasza:
Én alapozót mindíg a rossmann-ban veszek.Synergen márkájút,és nagyon bevált.3 színárnyalat van belőle,van alapozója,púdere,korrektora és árban is nagyon jó 600-700 FT.Nagyon jól fed,és mattít.Szeretem:) De az avonos cuccok is jók.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül Avontól rendeltem ColorTrend alapozót és korrektort. Remélem jó lesz. :)
2010. szept. 19. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!