Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy menjek el kiszedetni a...

Hogy menjek el kiszedetni a szemöldökömet?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és apukámtól elég sűrű szemöldököt örököltem :S Középen meg alul szépen kiszedtem magamnak, de szeretnék valami formát is neki. Lehet, hogy hülyén hangzik, de nem merek kozmetikushoz menni, mert nem tudom hogy álljak oda, mit mondjak, meg hasonlók. Tudom, hogy minden ember megy kiszedetni a szemöldököt, meg hogy a pattanásos bőrét kezeljék, de én nem merek :D Most érzek hozzá bátorságot, de nem tudom hogy mit mondjak. Meghogy mennyibe kerülne. Szerintetek?
2010. szept. 11. 20:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg azt se tudom hogy működik... gyantázni fogják, vagy csipesszel szedik majd ki?
2010. szept. 11. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
hát oda mész .jónapot szeretném megkérdezni h mennyibe kerül egy szemöldökszedés.....igen akkor szeretnék bejelentkezni vagy ott azonnal megcsinálja.. és mondod h gyantával vagy csipesszel szeretnéd. ennyi.
2010. szept. 11. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig nem nagy szám. Oda mész. Köszönsz, hogy "jó napot". Aztán megmondod, hogy azért jöttél, hogy kiszedesd a szemöldököd. Vagy helyben megcsinálja vagy kapsz idő pontot.
2010. szept. 11. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy a kozmetikusnak ez a munkája. Nap mint nap ezt csinálja, rutinszerűen. Odamész, elmondod mit szeretnél, ő meg megcsinálja, és örül, hogy dolgozhat. Ennyi. Ne agyald túl a dolgot. Amúgy meg nem tudom mennyibe kerülhet, de nem lehet túl drága. Olyan 1000 Ft körül lehet szerintem...
2010. szept. 11. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!