Fiunak Piercing?
Figyelt kérdés
21 éves fiu vagyok. Már régóta gondolkozok azon hogy csináltatok magamnak köldökpiercinget és/vagy nyelvpiercinget. Mit gondoltok róla? Szerintetk egy fiunak hogy állna?
Lányok, nektek bejönne az ilyen?
2022. febr. 19. 21:29
A kérdező szavazást indított:
Köldökpiercing
Nyelvpiercing
Egyik se
Mind a 2
28 szavazat
1/3 anonim válasza:
Őszintén? Nyelvpiercingnek semmi értelme és már rég nem divat, a köldökbe fiúnak meg ratyis.
2/3 anonim válasza:
Nekem ez lányon is csúnya, meg fiún is. Szóval őszintén, nekem nem jönne be. De ha az, aki tetszene, annak lenne piercingje, most na, ez nem kizáró ok, viszont nem tetszik.
3/3 anonim válasza:
A nyelvpiercing számomra elmegy, közömbös, nincs bajom vele, de nem izgat.
A köldökpiercing viszont nagyon bejön ha a srác vékony és szép lapos hasa van. Pocakosoknak viszont nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!