Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gél lakk. Mit rontottam el??

Gél lakk. Mit rontottam el??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.

Itthon szeretném csinálni a körmömet a továbbiakban. Kismama vagyok és körmöshöz már nem szeretnék járni.

Nagyon vékonyak a körmeim.

Eddig zselét húzott rá mindig a körmös viszont mindig hosszú körmeim voltak vele.

Már az orvos is szólt hogy ideje lenne abba hagyni.

Abba is hagytam, aztán úgy gondoltam, hogy mivel már itthon vagyok rá érek és magamnak csak sima géllakkot csinálok a rövid körmeimre.

De valahogy nem jó. 2 napig sem tart. Felválik. Lejön...

Amit használok sorrendben :

Természetesen előtte reszelőket használok, bőrfeltoló minden, ahogy elvileg kell.

Aztán :

1.Crystal Nails SPRAY PREP

2.Crystal Nails COMPACT

BASEGEL

3. Crystal Nails ONE STEP

CRYSTALAC ( szín)

4. Crystal Nails COOL TOP GEL

MINDEN LÉPÉS UTÁN KÖTTETEK A LÁMPÁBAN.

A végeredmény szépnek tűnik. 1-2 nap.. Aztán mégis felválik.. lejön....

Tudna valaki tanácsot adni?

27/ L

2022. febr. 18. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Akkor az előkészítéssel van a gond hiszen felválik. Vagy nem eléggé vonja el a vizet és a zsírt ez a spray-s előkészítő folyadék vagy nem bufferolod fel teljesen mattra. Elég egy finom buffer de matt legyen. S portalaníts is alatta rendesen. Amikor meg kened fel nyilván a bőrre ne menj mert ott is rögtön levegőt kaphat és felvállhat.

Különben az orvosnak semmi joga köze nem volt ahhoz, hogy beszóljon a műkörmökért szerintem.:) Az már más tészta ha Te nem szeretnéd valamiért, de ne hagyd, hogy az akaratod ellenére beleszóljon vagy barki társadalmi nyomást gyakoroljon az Életeden.:)

2022. febr. 18. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

*kened fel a lakkot...

Még egy dolog eszembe jutott, hogy ha esetleg a végei felől kezd felválni akkor pedig nem zárod le a véget a lakkak.

2022. febr. 18. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Prep után használj savmentes primert.
2022. febr. 18. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Savmentes primert használj
2022. febr. 18. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Oldalt kezd felválni sajnos pedig annyira próbálok oda figyelni.

A nőgyógyászom eléggé morgós a hosszú köröm miatt, de minden kismamának elmondja, hogy 7.hónaptól vizsgálatok miatt is elvárja a rövid körmöket és szokjuk a baba miatt. Hát én nem kötekedtem inkább..

Veszek savmentes primert is akkor..

Köszönöm szépen a gyors válaszokat Nektek! Nagyon kedvesek vagytok!

2022. febr. 18. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha oldalt válik fel, akkor valószínűleg bemegy az anyag a sáncba. Egyesével lámpázol vagy megcsinálod az egyik kezed és egyben lámpázol?
2022. febr. 18. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
De ha töltesz fel közeli képet, akkor meg tudjuk nézni mi lehet a technikai hiba.
2022. febr. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!