Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen táskát vigyek egy...

Milyen táskát vigyek egy koncertre?

Figyelt kérdés
Egy nagyon ugrálós koncertre megyek majd és kéne valami, amibe telefont, pénzt és iratokat viszek. Nem tudom milyen táska lenne a legmegfelelőbb.

2022. febr. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

SEMMIT!

Nincs zsebed?

2022. febr. 14. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Minél kisebbet, ami útban sincs, és nem is zavar annyira, hogy le kelljen venned. Akár a válladon keresztbe átvetett övtáska is jó lehet, ha megy a stílusodhoz.
2022. febr. 14. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Én övtáskát szoktam a vállamon átvetve hordani. De tényleg minél kisebbet.
2022. febr. 14. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 nem hinném, h jó ötlet egy koncerten a zsebemben tárolni az értékeimet. Simán kieshet és elhagyom, de könnyen előfordulhat, h kilopják.

Többieknek köszönöm

2022. febr. 14. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Vállon átvetett övtáska. Nagyobbat úgysem engednek be.
2022. febr. 14. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Övtáska vagy esetleg egy combtáska, azok még jól is tudnak kinézni, kb egy mobil-tárca,iratok kombó fér el a legtöbben.
2022. febr. 15. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!