12 évesen csak egy szimpla szemkihúzás még belefér?
attól függ milyen vastagon. ha éppen csak egy nagyon kicsi kis árnyalatot teszel fel az oké :) de többet ne!
de nem lehet, hogy rosszabb minőségű szempillaspirált próbáltál? csak mert nekem nem szokott csomós lenni! bár úgyis van szempillafésűm az ilyen esetekre (tupírfésű is megteszi :D) esetleg próbál ki egy olyan spirált ami nem hosszabbít hanem dúsít :) mondjuk nem értem, hogy a hosszú szempillában mi lehet csúnya :O
17/L
Hát csak nagyon hosszú szempillám van alapból és amikor még be is spiráloztam nagyon nem állt jól.:S Igazából akkor nem volt csomós de a sok pislogástól egy idő után úgy is becsomósodna.
Nem,még nem szóltak rám a tanárok,eddig fel sem tűnt nekik mert nem azzal a nagyon erős feketével húzom ki hanem van egy szemcerkám ami eléggé halvány és nem olyan feltűnő,csak annyi hogy szépít egy kicsit. :)
Igen,az alsót.Azért azt nem mondanám hogy nem áll jól senkinek...De mindenkinek meg van a maga véleménye. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!