A Casio G-Shock GW 9400 miért kerül 100 ezer forintba? Ér ez ennyit?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 18:45
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Barometer, thermometer, napelem, napkelte-napnyugta kijelzés, magasságmérés, iránytű. Ezekkel a funkciókkal meg a gyenge forinttal ez ennyi. Hogy megéri-e? Nekem nem, mert a napelemen kívül a többi nekem hasztalan, napelemeset meg fele ennyiért is kapok.
4/6 anonim válasza:
Mert ennyi az ára.
Magas a tudása, nem kell elemcsere, strapabíró, aki szereti az ilyen strapa órákat azoknak bejön a dizájn...Ráadásul Multibandos, soha nem kell állítgatni, mindig másodperce pontos, mert naponta automatikusan szinkronizálja magát a 6 atomóra egyikének rádiójelével.
Mennyibe kerüljön, mikor egy tudás nélküli, elemes divatkvarc 30 000 Ft?
5/6 anonim válasza:
Ja, és nem is kerül 100 000-be, te magad linkelted hogy már 68 000-ért kapható.
6/6 anonim válasza:
Meg. Tudása miatt is, meg azért is mert amit ez az óra és a hasonló G-SHOCK órák nem bírnak ki azt egyik másik gyártó órája sem bírja ki. Átmész az órán személyautóval aszfalton semmi baja nem lesz az órának, átmész egy autóval egy Rolexen, ne, ne menj át egy Rolexen autóval mert abból többet óra nem lesz, az nem CASIO G-SHOCK. Ezzel arra akartam utalni hogy azért mert a CASIO nem luxus óra gyártó még értékes óra mert olyan dolgokra és ellenállásra képes amire más gyártók órája nem képesek. A CASIO világmárka amely precíz - pontos és jó minőséget - tartósságot képvisel mindenki számára elérhető áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!