Mivel hegyezzem ki a szemceruzáimat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nagy smink szakerto ezert nem igazan van otletem mivel lehetne. Tudom vannak olyan termekek amiknek a kupakjaba be van epitve egy hegyezo de olyan esetben aminel nincs mivel kene kihegyeznem?2022. febr. 6. 13:04
1/13 anonim válasza:
szike, sniccer, kés, vagy elsétálsz és veszel egy faragót...
3/13 anonim válasza:
Én sima ceruzahegyezővel szoktam.
5/13 anonim válasza:
Van külön szemceruza hegyező is drogériákban, nem egy nagy tétel.
6/13 anonim válasza:
Essence-nek tuti van hegyezője.
7/13 Metionin válasza:
Sima ceruzahegyezővel csináltam mindig.
8/13 anonim válasza:
Lehet sima hegyezővel is, én is csináltam párszor, de az nagyon élesre hegyezi mindig. Egy zsepin "satírozok" vele, hogy letompítsam.
Nem értem, hogyan, mert ránézésre nem látok különbséget köztük. 🤷🏼♀️
9/13 anonim válasza:
Én is sima ceruzahegyezőt használok.
10/13 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs hogyan hegyzitek ki sima hegyezovel mert tul puha ahhoz, kiprobaltam es az egyem letort vagy nem let szep hegyes (nem forgattam rajta sokat es ovatos voltam)
2022. febr. 6. 18:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!