Fehér srácnak ekkora fülbevaló milyen? Illik az életérzéshez, velük tud azonosulni jobban.
Milyen életérzés?
Négeréletérzés? Gengszteréletérzés? Homoszexuáliséletérzés?
"A fehérek, de legfőképpen a magyarok számára még nagyon sok a szokatlan dolog, amivel meg kell tudniuk együtt élni, ha akarnak."
Így van!
A kulcsszó, HA AKARNAK!
De láthatóan egy bizonyos szint fölött nem akarnak négernek, gengszternek, vagy melegnek látszani, ha nem azok. De senki nincs a felsorolt azonosulásaiban korlátozva, ez neked és itt többszörösen el lett mondva.
Most figyelj: nem azon múlik kinek áll jól egy bizonyos ékszer, hogy milyen rasszhoz tartozik.
Szerintem az első linken a srácnak kifejezetten rosszul áll, mert elnyomja az arcvonásait az a hatalmas fülbevaló.
Különösen a második képen szereplő figurák és a belőlük sugárzó "életérzés" a vonzó!:D:D:D
Az első meg röhejes.
Ez kb annyira gangszta, hogy semennyire. Az első cukifiú konkrétan úgy néz ki, mint aki nő szeretne lenni, hát még smink is van rajta. Nekem nyilván tök mindegy más mit rak a fülébe, de számíts rá, hogy egy ilyen szép pár fülcsitől nem gengszternek, hanem melegnek fognak nézni.
Rosszul állsz a témához, nem a magyaroknak kell megtanulni együtt élni ezzel, mert anyukádon kívül senki le sem szarja, hogy mi van a füledben. A kérdés igazából az, hogy te együtt tudsz-e élni azzal a tudattal, hogy mindenki melegnek gondol.
Mert igen, manapság nem akkora cucc egy férfin a fülbevaló, de ezek a nagy rombuszok olyanok, mint amiket nagyanyám hordott ha templomba ment. De ha neked tetszik hajrá!
Én nem így gondolom, max a magyarok tudatában él a butaság, tájékozatlanság, fehérek között nem igazán volt elterjedt ekkora ékszerek viselése, latinok között megy még, de most már én is divatba akarom hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!