Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki manapság az orrpiercing?

Ciki manapság az orrpiercing?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de nem ciki.
2010. szept. 10. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
a karika meg a nagyon hivalkodóak igen...deha csak 1 kis gyöngy van 1 LÁNY orrába az nem
2010. szept. 10. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A karika szerintem gáz. A kis kő az nem, bár nekem nem jön be. :)
2010. szept. 10. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Hát a kis kövesek eléggé. De a karika ill. septum az már nem.
2010. szept. 10. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Kövesre nem gondoltam, nem ilyen ízléstelen, otromba karikára. :) Septum pedig férfinak való.
2010. szept. 10. 19:53
 6/7 A kérdező kommentje:

* Kövesre gondoltam

- nem

:))

2010. szept. 10. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:

orrpiercingből rengeteg féle van, vannak nagyon szépek és vannak olyanok, amik nálam a ciki kategóriába esnek. Pl a túl nagy fekete golyó, ami bibircsókra hasonlít, meg az ilyen színes műanyag bigyók nekem nem tetszenek. De van olyan, ami egy diszkrét kis pötty, ezüst, vagy arany, esetleg kis csillogó kővel, vagy vannak azok, amik ilyen laposak, kis körlap, meg szivecske, azok nagyon szépek sztem.

Extrémebbekből pl az indiai nők által viselt nagy gyémántokkal, meg mindenfélével díszített orrpiercingek is nagyon szépek sztem, csak azt nagyon kell tudni viselni, hogy ne válljon nevetségessé, de van, akinek olyan a stílusa és jól áll.

Amúgy mindent lehet cikin és nem cikin viselni, ez az adott embertől függ..

2010. szept. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!