Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr pc-t szülői beleegyezés...

Orr pc-t szülői beleegyezés nélkül is lőnek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
18 felett természetesen igen.
2022. jan. 27. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Legális helyeken kérnek szülői beleegyező nyilatkozatot.
2022. jan. 27. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Igényes helyen meg nem vállalnak 18 alattiakat szülői beleegyezéssel sem.

Ha meg lövik, az már eleve xar, inkább szúrasd.

2022. jan. 27. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Általában az szokott lenni, hogy 16 éves kor felett mehetsz egyedül, de vinned kell egy szülői beleegyezési nyilatkozatot, ha a szülő nem is megy veled. Ilyenkor nem tudom, felhívják-e a szülőt, de szerintem igen. Én ugyan nem orrpiercinget csináltattam, csak sima fülbevalót lőttek pluszba, akkor 16 voltam és anyukám ott volt, megnézték neki is a személyijét.
2022. jan. 27. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Normális helyen 18 alatt ott kell lennie a szülőnek is, mert egy darab papírt akárki összekarmol neked.

18 felett meg elkérik a személyit, és le is fogja fénymásolni ha nem nézel ki 25nek.

A legtöbb normális helyen nem éri meg nekik a hisztit az a párezer forint.

Ha anyudnak nincs fél órája elmenni veled, akkor várd keg hogy legyél nagykorú.

És ne lövesd, mert összetörhetik az orrodban a porcot, és azt akár műteni is kell...

2022. jan. 27. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!