Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence color&go körömlakkből...

Essence color&go körömlakkből elég egy réteg?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
én minden körömlakkból két réteget használok, mert csak úgy adja ki azt a színt, ami kívülről látszik az üvegben, és ez is tetszett meg, emiatt vettem meg azt a színt. De ha először egy rétegben viszed föl, mire a végére érsz, már meg is száradt, és akkor ismét megtehetsz egy kört, és az is ugyanolyan gyorsan fog száradni:)
2010. szept. 9. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
tudom csak akkor vastag lesz:S mind1 akkor áthúzom még1el:)
2010. szept. 9. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
így azért tényleg szebb,köszi:)
2010. szept. 9. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:

nekemis olyanom van vajszinűbe vagy rózsaszin..olyasmi

neked milyen?:D

amugy énis két réteget szoktam, csak pirosból nem, mert azt szeretem ha az világos piros és ha kétszer kenném nagyon sötét lenne, ami nemtetszik:D:D

2010. szept. 9. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
két rétegben sokkal intezívebb lesz a színe. utána tegyél rá fedőlakkot és nem fog lepattogni!;)
2010. szept. 10. 15:13
 6/7 hot_kiss ***** válasza:
Nekem fedőlakkal és anélkül is ugyanúgy lepattog..:S
2010. szept. 10. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem rózsaszín, de ha kisfestem akkor pirosnak tűnik. de ha lefestem még fedőlakkal akkor meg tényleg nagyon vastag lesz:S
2010. szept. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!