Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy muszempillat hanyszor...

Egy muszempillat hanyszor lehet hasznalni?

Figyelt kérdés

Nezegettem ezeket az ardell szempillakat.

Igazabol csak alkalmankent gondoltam,

Illetve ha csak egyszer lehet felragasztani, akkor a masik kerdesem hogy a magneses az milyen? Mennyire marad fenn?

#szempilla #műszempilla #Ardell #Mágnesesszempilla
2022. jan. 18. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ezek egyszer használatosak főleg a soros. De ha nem alszol benne és gumis ragasztóval teszed fel majd mindig szépen letisztogatod, akkor többször is míg nem deformálódik el. A tincses azért jobb ebből a szempontból, mert ott csak azokat a darabokat kell kidobnod ami viseltes nem kuka rögtön az egész sor pilla.
2022. jan. 18. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja a mágnesest nem ismerem mert nagyon rosszakat olvastam róla a neten így nem mertem megrendelni és nem is tudom elképzelni, hogy olyan biztonságosan fent tartaná egy olyan pici mágnes, de még ha erős is akkor is tuti könnyen le lehet húzni ami azt is jelenti, hogy csak egy óvatlan szem simítás is elmozdíthatja szerintem. Viszont a rossz véleményekre már nem emlékszem mik voltak az érvek csak a józan paraszti ész ezt diktálja. Krémmánián vagy Google esetleg olvass tapasztalatokat is.
2022. jan. 18. 11:28
 3/3 anonim válasza:
Én most rendeltem dorilashes-t. 12 mágnes van rajta és nagyon jól tapad. Elvileg 40-50 alkalommal hordható,nézz utana ha gondolod.
2022. jan. 27. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!